Wednesday, 8 August 2012

Nak duit raya!




Wannabe-zine is 90% done, before final touch up and ready for order. Request dari kawan-kawan yang kita sayang sebagai simpanan peribadi boleh letak bawah bantal, boleh buat bungkus nasi lemak, boleh buat kipas kalau panas. A piece of nothing but cost you 10bucks for my duit raya. Is it okay?

No? Okay.

You can just leave a comment or email me at gdsjht@gmail.com or gimme a call for order.
(No BBM/No Whatsapp. I'm trying so hard to be smart without my smartphones)

16 comments:

topengkertas said...

Kalo bli softcopy je blh?

gdsjht said...

Blur. Macam mana nak beli softcopy? Hahahaha.

SynSuhadi said...

Mungkin maksud dia, bikin versi PDF. Erk.

gdsjht said...

Ya, dia dah pun call untuk versi PDF. Tapi tak oldskool lah zine PDF. Tak boleh letak bawah bantal. Heh. Untuk PDF (softcopy) bolehlah bagi duit raya yang sama dan sertakan email. Selamat berpuasa!

Yayahoo said...

Wah awin dah ada zine ni. ok2 aku emel sekarang :)

fifi aswana said...

ok. saya mahu 1. :)
nanti saya email

Eima Jer said...

wow wow wow!

EFF said...

saya nak!

gdsjht said...

Email full name/address for posting to gdsjht@gmail.com. First 30 copies will be delivered on Monday morning. Happy Ramadhan!

SITI HAJAR ISMAIL said...

nak jugak!

sueeraa said...

Nak jugakk !

Norlaili Lott said...

i'd like to have one. i'll email you. thanks. :)

eioul said...

Ok dah email =)

Ju|ia said...

avail lagi dak buku nie yang?

cikkaaranatasha said...

oh, ada stock lagi tak? sekali lambat online laa pula.

ariessa said...

ader lagi x buku nih?

Post a Comment