Sunday, 25 August 2013

Bismillah.


Selamat Hari Raya, Maaf Zahir & Batin.

6 comments:

  1. ya Allah, permudahkan segalanya untuk dia ini..amin

    ReplyDelete
  2. tahniah awin, kem salam nenek..walaupun kita takde pertalian darah but i can relate at least half of what you've gone thru..anyway, your step sister IS my stepmother..ini bukti Allah sayang kita semua... :)

    ReplyDelete
  3. Hi Kak Alin. Yup, we shared the same 'step' person for the past 24 years, my existence didn't contribute any benefit to any particular person. I'm no longer interested to please anybody dah Kak Alin. Im done being mentally tortured all this years. Darah tak penting, yang penting kasih sayang sesama manusia. Selamat Hari Raya Kak Alin. Nanti Awin kirim kan salam. :)

    ReplyDelete
  4. awin, janganlah cakap macam tuh...sometimes when im down (senyum nih kadang2 pengcover jer) i will remember those yg lagi unfortunate like anak2 yatim..then i wont feel so down anymore...our existence dah ditentukan Allah since dalam perut mak..kalau bukan untuk orang2 di sekeliling sekarang maybe for the person that we connect in the future like maybe our children? itu sebenarnya harta kita. yang bakal doakan kita nanti :)

    ReplyDelete
  5. selamat hari raya awin ..
    selamat menjadi tunangan org awin ..

    tuhan ..
    bantu dia ...
    permudahkan urusan dia ...

    ReplyDelete