Friday, 1 November 2013

Playlist #23




Apa yang penting bukan apa yang kita 'menangkan', tapi dengan siapa kita kongsi 'kemenangan'.
And looking at those faces, smiling back at me, I'm just blessed.

This is just a beginning.
Be with me, I'll work for it.

1 comment:

  1. Alhamdullilah , finally i have finished read all of your entry kakak ! Dalam hanya satu hari semua dapat yaya selami but still i know semua yang tertaipkan oleh jari kakak adalah hidup kakak , kakak rasa dan faham sendiri . Seriously kakak awin , nak sangat jadi mcm kakak , sabar dan still move on even banyak sangat celaka yg mendatang tanpa duga . Hmmmm , teringin nak jumpa dan peluk kakak kuat2 taknak lepaskan ! you know what , you have inspired so many people including me , i love you . Yaya doakan kakak Bahagia selamanya bersama mak dan org yg tahu hargai kakak ever after , insyaallah , amin ! Fyi Abdullah tu jiran yaya masa kecik , dia pernah duduk Kg.Arab kan tempat arwah baba dia , nak jeh pergi jumpa dia kalau dia balik dan cakap bawa jumpa kakak ! kakak ! yaya minta halalkan ada sikit2 ayat kak awin yaya ambik untuk simpan , siap copy paste kat MW , nak selalu boleh baca kalau takde internet sekalipun . Hmmmmm btw Tentang masih boleh dibeli ke kakak ? kalau boleh yaya nak sangat beli , nak dua copy , nak simpan , jadi pekasam pun takpe bawah bantal . Hehe , harap kak Awin balas <3

    ReplyDelete