Monday, 8 July 2019

Sedih yang dilupakan.

Aku lupa bagaimana rasanya sedih. Mungkin terlalu sibuk dimanjakan, atau sibuk dengan anak-anak dan hal dunia. Rindu rasa sedih yang dulu aku bentak-bentakkan pada dunia dulu tu. Kadang aku rasa, rasa sedih itu perlu untuk aku keluar sekejap dari rasa selesa. Aku rindu jugak menulis. Walaupun tulisan di blog lapuk ni macam dah tak relevan, aku rasa aku kena jugak menulis to keep myself sane. Kalau nak aku kembali menulis, cerita tentang apa agaknya patut aku tulis?

2 comments:

  1. You could write about your children :)

    ReplyDelete
  2. Pengen jadi jutawan hanya dengan 20.000
    Ayo daftar dan mainkan gamenya ya boss
    Di Situs Judi Online Terpercaya seAsia
    dewalotto Link :
    dewalotto.club

    ReplyDelete