Monday, 8 July 2019

Sedih yang dilupakan.

Aku lupa bagaimana rasanya sedih. Mungkin terlalu sibuk dimanjakan, atau sibuk dengan anak-anak dan hal dunia. Rindu rasa sedih yang dulu aku bentak-bentakkan pada dunia dulu tu. Kadang aku rasa, rasa sedih itu perlu untuk aku keluar sekejap dari rasa selesa. Aku rindu jugak menulis. Walaupun tulisan di blog lapuk ni macam dah tak relevan, aku rasa aku kena jugak menulis to keep myself sane. Kalau nak aku kembali menulis, cerita tentang apa agaknya patut aku tulis?

2 comments:

  1. You could write about your children :)

    ReplyDelete
  2. Do this hack to drop 2lb of fat in 8 hours

    At least 160,000 men and women are trying a simple and secret "liquids hack" to lose 1-2 lbs every night in their sleep.

    It's scientific and works all the time.

    Here's how to do it yourself:

    1) Get a drinking glass and fill it with water half the way

    2) Now learn this proven hack

    you'll be 1-2 lbs lighter as soon as tomorrow!

    ReplyDelete